Flyttfirma Vallentuna – Enkla flyttar med Pipers

Står du inför en flytt i Vallentuna? Gör det enkelt för dig – anlita Pipers proffsiga och pålitliga flyttfirma!

Med lång erfarenhet av Vallentunaflyttar, bred kompetens och heltäckande tjänsteutbud ser vi till att din flytt blir en smidig och stressfri upplevelse, oavsett om du ska flytta privat eller i jobbet.

Pipers Flyttfirma Stockholm - Pålitlig flytthjälp

Vi tar hand om din flytt i Vallentuna

Pipers Flyttfirma är experter på flyttar i Vallentuna med omnejd. Genom åren har vi genomfört otaliga uppdrag i området och vet precis vad som krävs för en smidig och lyckad flytt i Vallentuna, vare sig det handlar om en liten lägenhet eller en stor villa. Vår personal har lokalkännedom och erfarenhet för att planera din flytt på bästa sätt.

Med Pipers slipper du bekymra dig om några detaljer i flytten. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och skräddarsyr en helhetslösning utifrån just dina behov. Du väljer själv i vilken omfattning du vill ha vår hjälp. Kanske räcker det med bärhjälp och transport, eller så vill du ha en komplett lösning där vi även packar, monterar, städar och magasinerar? Du bestämmer!

En stor fördel med att anlita Pipers som flyttfirma i Vallentuna är vår höga servicenivå. För oss är kundnöjdhet högsta prioritet. Våra engagerade medarbetare utbildas internt för att ge bästa möjliga service och göra det lilla extra för att underlätta din flytt. Du ska känna dig trygg med att överlämna ansvaret för din flytt till oss.

Därför ska du välja Pipers som flyttfirma i Vallentuna

  • Erfarna proffs – vi har lång erfarenhet av Vallentunaflyttar och vet vad som krävs.
  • Kundanpassat – vi skräddarsyr en moving lösning helt efter dina specifika behov och önskemål.
  • Kvalitet och säkerhet – vi använder rätt teknik och material för att skydda ditt bohag under flytten.
  • Smidig process – vi tar hand om hela flyttprocessen så att du kan fokusera på annat.
  • Extra service – utöver transport och bärhjälp kan du få hjälp med allt från packning till magasinering.

Vad kostar det att anlita flyttfirma i Vallentuna?

Här är några exempel på snittpriser (vardagspriser) för flytt av bohag:

  • 25-55 kvm: ca 2100 kr inkl. moms & RUT
  • 55-85 kvm: ca 4500 kr inkl. moms & RUT
  • 85-150 kvm: ca 6800 kr inkl. moms & RUT

För mer detaljerad prisinformation, besök vår prissida.

Priserna ovan ger en fingervisning om vad det kostar att anlita Pipers som flyttfirma i Vallentuna, men slutgiltigt pris beror på bohagsmängd, tilläggstjänster och hur lång tid flytten tar. Vi arbetar med raka timpris vilket ger dig full kostnadskontroll. Hör av dig för en specifik offert för just din flytt!

Enkelt att boka din Vallentunaflytt

Vill du boka Pipers för din flytt i Vallentuna? Ring eller maila oss med information om vad du vill ha hjälp med, ungefärlig bohagsmängd och önskat flyttdatum. Vi svarar snabbt med en preliminär offert. Om du vill gå vidare bokar vi in flyttdatum. Sedan är det bara att se fram emot en smidig flyttupplevelse!

För att öka chansen att få flytta på just ditt förstahandsval av datum rekommenderar vi att du kontaktar oss i god tid, gärna 4-8 veckor innan flytt. Men vi försöker alltid vara flexibla och hitta lösningar även för mer brådskande behov. Tveka inte att höra av dig!

Vi flyttar även företag och kontor i Vallentuna

Förutom privatflyttar har vi på Pipers även lång erfarenhet av företagsflyttar i Vallentuna. Vi utför allt från små kontorsflyttar till omfattande projekt med lager och produktion. Genom flexibla lösningar kan vi flytta på tider som minimerar påverkan på er dagliga verksamhet. Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert för ert företags flytt!

Gör som många andra Vallentunabor – lita på Pipers när det är dags att flytta! Med vår lokalkännedom, breda kompetens och kundorienterade service kan vi erbjuda en trygg, smidig och prisvärd flyttupplevelse. Välkommen att höra av dig idag för att boka din flytt eller få mer information!

Priser för flytthjälp i Vallentuna (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel