Flytthjälp i Stockholm med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. Våra chaufförer hittar extremt bra i Stockholmsregionen och när vi har uppdrag i andra delar av Sverige så använder vi gps för att komma på plats så snabbt som möjligt. För utlandsflytt ber vi dig att kontakta oss för en offert.

Flyttstäd

Vi tillhandahåller flyttstäd genom vårt samarbete med städföretaget Sunbright Superclean. Vi kan varmt rekommendera Sunbright, otroligt duktiga och prisvärda. Sunbright har lång erfarenhet av städning till privatpersoner samt företagskunder i Stockholmsområdet.

Montering

Det är viktigt att förbereda sig inför flytten, ju mer man demonterar och packar desto kortare tid tar flytten och ni sparar mer pengar. Vi har professionella montörer som kan hjälpa till med att demontera era möbler m.m.
När man anländer till sin nya adress så behövs det oftast monteringshjälp och även då kan våra duktiga montörer hjälpa er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Återvinningstransport

Vi på PIPERS tycker det är viktigt att ta till vara på gamla möbler istället för att slänga dom, på så sätt får de ett nytt hem och vi gör lite nytta för moder jord. Det finns olika typer av återvinningstransporter som vi utför, dels kan vi hjälpa er med att köra era gamla möbler till välgörenhetsorganisationer eller liknande. Vi kan även hjälpa till med att transportera avfall, skräp samt renoveringsrester till miljöstation eller återvinningscentral i Stockholm med omnejd.

Packhjälp

Vi har utbildade packmästare som hjälper er med all typ av packning stort som smått.
När ni bokar packhjälp så ingår packmaterial så som flyttkartonger, mackulaturpapper, sträckfilm, bubbelplast samt etiketter/märklappar.
Ni bokar packhjälp samtidigt som ni bokar flytthjälp, vanligtvis packar vi ert bohag en till två dagar innan flytten utförs. Flytten kommer att gå både snabbare och vara väl skyddad tack vare våra duktiga packmästare.

Förrådstädning

Det är en klassiker att tyvärr samla på sig alldeles för mycket prylar i förrådet, känner du igen dig? Lugn vi ordnar det! Om ni behöver hjälp med att rensa ur och slänga gammalt skräp för att göra mer plats i ert förråd så hjälper vi er även med detta. Antingen transporterar vi det till återvinningstationen, välgörenhetsorganisation eller magasinerar vi det åt er, ni bestämmer.

Personaluthyrning

Det finns många fördelar med att hyra in personal från oss på PIPERS. Vi levererar alltid rätt person direkt. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbets- och produktionsstoppar.
Hyr du personal av oss får du tillgång till rutinerade, välkvalificerade medarbetare under exakt de dagar, veckor eller månader som är aktuella. Du betalar oss ett fast tim-, vecko- eller månadsarvode. När du hyr personal tar du inga risker. Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivareavgifter, semester- och sjukersättningar.

Budtransport

PIPERS erbjuder flexibla och personliga budleveranser inom hela riket och i förkommande fall utför vi även uppdrag till och från våra grannländer. Med våra budbilar garanterar vi en snabb och pålitlig leverans, oavsett om det handlar om ett brev eller ett ton som skall nå mottagaren när tiden är knapp. För mer info kontakta oss.

Bärhjälp

Ibland behövs det enbart bärhjälp inom fastigheten eller kontoret, man gör exempelvis en internflytt från en våning till en annan. Man kan även hyra in oss för bärhjälp på byggarbetsplatser eller om ni själva har en lastbil som behövs att fyllas. Vad ni än behöver hjälp med, kom med en förfrågan så ska vi ordna det.

Fastighetsbolag

PIPERS har nära samarbete med olika fastighetsbolag i Stockholm, vi hjälper till när förråd behöver tömmas och rensas samt transport till miljöstationer.
Om fastigheten råkar ut för vattenskada eller liknande så kan det behövas evakueringsflytt, monteringsarbeten eller internflytt inom fastigheten, då hjälper vi till.

Varför välja Pipers?

 • Kostnadseffektiva

  Vi jobbar effektivt och håller ett högt arbetstempo.

 • 15 års branschvana

  Vi är ett tryggt företag med stor kunskap och smarta flyttlösningar.

 • Bästa servicen

  Vi ger garanterat 110% av oss för att underlätta er flytt.

 • Prisvärda

  Du får mycket arbetskraft för en mindre peng.

 • Trevlig personal

  Vi håller hög servicenivå och tar väl hand om våra kunder.

 • Fritt lån av flyttkartonger.

  När ni bokar flytt med oss på PIPERS så lånar vi ut flyttkartonger gratis.