Flyttfirma Gamla Stan – Smidig flytt med Pipers

Ska du flytta till, från eller inom Gamla Stan? Då ska du kontakta Pipers Flyttfirma – specialister på flyttar i Stockholms innerstad! Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för privatpersoner och företag i de historiska kvarteren.

Oavsett om du ska flytta in i en mysig vindsvåning eller ut från ett kontor på Kungliga Slottet hjälper vi dig.

Pipers Flyttfirma Stockholm - Pålitlig flytthjälp

Flyttexperter med koll på Gamla Stan

Gamla Stan med sina smala gränder, kullerstensgator och historiska byggnader har sina särskilda utmaningar när det kommer till flyttar. Men Pipers personal har flerårig erfarenhet av att utföra flyttuppdrag i området och vet exakt hur man hanterar dem. Trång passage? Högt till tak? Ingen hiss? Inga problem – vi har sett och klarat allt!

Vi anpassar flytten helt efter dina behov och önskemål. Om du vill kan vi ta hand om hela flyttprocessen från planering och packning till uppackning och montering av möbler. Eller så väljer du bara de tjänster du behöver, som bärhjälp och transport. Med Pipers skräddarsydda lösningar får du en bekymmersfri flyttupplevelse i Gamla Stan.

Som kund hos Pipers Flyttfirma på Gamla Stan får du tillgång till ett samspelt team med gedigen kompetens inom sitt gebit. Alla våra medarbetare är proffsiga, punktliga och serviceinriktade. Vi använder ändamålsenlig utrustning och flytteknik för att skydda ditt bohag och de känsliga kulturmiljöerna i Gamla Stan. Du kan känna dig helt trygg under flytten.

Därför ska du välja Pipers för flytt i Gamla Stan

  1. Vi har unik erfarenhet av att flytta i de historiska gränderna i Gamla Stan.
  2. Vår personal är expert på att klara av utmaningar som trånga passager och svårtillgängliga våningar.
  3. Vi erbjuder en komplett tjänsteportfölj och skräddarsyr efter dina specifika behov.
  4. Kvalitet och säkerhet är högsta prioritet – vi skyddar ditt bohag och de känsliga miljöerna.
  5. Vi är punktliga, effektiva och håller alltid vad vi lovar.

Vad kostar det att hyra flyttfirma i Gamla Stan?

Här är några exempel på snittpriser (vardagspriser) för flytt av bohag:

  • 25-55 kvm: ca 2100 kr inkl. moms & RUT
  • 55-85 kvm: ca 4500 kr inkl. moms & RUT
  • 85-150 kvm: ca 6800 kr inkl. moms & RUT

För mer detaljerad prisinformation, besök vår prissida.

Notera att priserna ovan endast är indikatorer. Slutgiltigt pris för just din flytt i Gamla Stan beror på faktorer som bohagsmängd, våningsplan, tillgänglighet, specialhantering och önskade tilläggstjänster. Vi arbetar med transparenta timpris och ger dig en detaljerad offert innan vi börjar. Kontakta oss för en personligt anpassad prisuppgift!

Boka Gamla Stan-flytten redan idag!

Redo att anlita Pipers för din flytt i Gamla Stan? Allt du behöver göra är att kontakta oss via mail eller telefon. Berätta vad du ska flytta, vilka tjänster du är intresserad av och när du vill flytta. Vi återkommer med ett skräddarsytt prisförslag inom kort. Accepterar du det bokar vi in din flyttdag direkt.

Vi rekommenderar att du hör av dig i god tid, helst 4-8 veckor före önskat flyttdatum, särskilt om du ska flytta under attraktiva perioder som månadsskiften eller högsäsong. Då kan vi planera din flytt optimalt och garant

Priser för flytthjälp i Gamla stan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel