Vi är en erfaren flyttfirma i Älvsjö

Ska du flytta inom Stockholm? Vi är en erfaren flyttfirma i Älvsjö som alltid erbjuder våra kunder det lilla extra och som alltid håller oss till det överenskomna pris och tid vi avtalat om. Vi har arbetat som flyttfirma i Älvsjö under en lång tid och vi åtar oss alla tänkbara uppdrag av både privatpersoner och företag – och över hela Stockholm med omnejd.

Att anlita oss som din flytthjälp är en garant för en smidig, enkel och effektiv flytt där du som kund kan fokusera på det viktiga: att börja installera dig i den nya bostaden.

Därför är vi din flyttfirma i Älvsjö

Varför ska du då anlita oss som flyttfirma i Älvsjö? Det finns några starka argument till detta. Vi vet att det finns en hård konkurrens i och kring Stockholm, med många verksamma flyttföretag. Våra tjänster och vår kvalitet är emellertid något som verkligen tål konkurrensen: vi står pall för en jämförelse.

Vi tänkte räkna upp några av de argument som talar för varför du ska välja oss som din flyttfirma i Älvsjö och dessa ser ut som följer:

  • Referenser. Vi arbetar alltid för våra kunder och med ett tydligt mål som ligger i att alla som anlitar oss ska vara nöjda. En nöjd kund ger ringar på vattnet och en sådan innebär att vi rekommenderas vidare till andra. Att vi idag har så pass många nöjda kunder innebär att vi också har många referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. En referens ska alltid ses som ett kvalitetstecken och vi ser naturligtvis gärna att även du blir en sådan i framtiden. Det sker genom att du anlitar oss och att vi som flyttfirma i Älvsjö levererar ett jobb av högsta kvalitet.
  • Flexibel flytthjälp. Vi anpassar oss efter dina önskemål. När ska flytten ske? Hur mycket ska bäras? Finns det några otympliga saker? Ska även packning inkluderas eller vill du bara ha hjälp med bärande och transport? Vi är flexibla!
  • Trygghet. Vi arbetar under försäkring och vi är alltid måna om att våra kunder ska känna trygghet. Vi lyssnar in på dina önskemål och kan exempelvis transportera värdefulla och ömtåliga saker separat om så önskas. Ditt bohag är lika viktigt för oss som det är för dig.
  • Privärd flytthjälp. Vi håller fasta, rimliga priser som flyttfirma i Älvsjö. Det vi avtalat om är det som gäller. Du kan även använda ditt rut-avdrag för att komma ännu lite billigare undan. Säg bara till oss innan så sköter vi all kontakt med Skatteverket!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Älvsjö med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Älvsjö

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel