Flyttfirma Bromma

Dags att flytta? Bekvämligheten i att anlita en flyttfirma ska inte underskattas och vi är en trygg sådan som alltid gör vårt yttersta för våra kunder i Bromma. Vi är flexibla och åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd.

Behöver du en flyttfirma i Bromma så är vi företaget för dig. Vi har lång vana av flyttar och vi håller rimliga priser för vår flytthjälp. Genom åren har vi skaffat oss massor av nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare. Du är mer än välkommen att ta kontakt med någon av våra referenser för att få en bättre bild av oss och hur vi arbetar.

Som flyttfirma så sätter vi kunden i första rummet. Vi vet att en flytt betyder förändring, något som i grunden nästan alltid är positivt. Genom att ha oss som flytthjälp och anlita oss som din flyttfirma i Bromma så behåller du din positiva känsla genom hela flytten och kan fullt ut fokusera på det väsentliga: att komma på plats i din nya bostad.

Professionell flytthjälp i Bromma med extra allt

Viktigt är att vi håller en öppen och rak kommunikation. Dus om kund får gärna delge oss om hur mycket som ska flyttas och om det exempelvis finns något tungt som måste bäras. Ju färre överraskningar – desto effektivare kan vi som flyttfirma i Bromma arbeta.

Du kan själv bestämma i vilken mån du vill ha vår hjälp. Vissa använder oss enbart för att bära och transportera allt bohag – andra vill ha en mer genomgående hjälp där även exempelvis en professionell packning inkluderas. Vi har utbildade packmästare i vår personalstyrka så du kan lämna över packningen i trygga händer. Givetvis så tar vi extra god hand om mer värdefulla föremål som kan transporteras separat.

Nytt är att du kan använda ditt rut-avdrag i samband med att du anlitar oss som flyttfirma i Bromma. Genom detta så kan du – med ett årligt och personligt tak på 75.000 kronor – dra av halva kostnaden för arbetet vi lägger ner. Säg bara till innan vilket personnummer som gäller så drar vi motsvarande belopp redan på fakturan. Vill du ha en smidig flytt i Stockholm så står vi redo att hjälpa dig att komma på plats i din nya drömbostad. Vi ser till att du får en effektiv, prisvärd och trygg flytt från punkt A till punkt B. Dags att vända blad och börja ett nytt kapitel i livet!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Bromma med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Bromma

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel