Ta hjälp av en erfaren flyttfirma i Danderyd

En flytt inom Stockholm kan vara en ren och skär mardröm. Ska du flytta som privatperson så finns det massor av saker att tänka på – utöver det rent administrativa som att exempelvis säga upp alla abonnemang och ser över hemförsäkringen.

Du ska hyra bil, du ska packa, du ska bära allt, du ska köra bohaget – i ett hårt trafikläge – från punkt A till punkt B och du ska bära in alla saker i den nya bostaden. Utöver detta så ska du sedan även utföra en obligatorisk flyttstädning.

Allt tar tid och allt kräver en enorm ansträngning. Genom att anlita oss som flyttfirma i Danderyd kan du luta dig tillbaka och fokusera på att komma in i den nya bostaden med ett leende på läpparna och med en positiv känsla i kroppen. Precis allt som en flytt handlar om!

Vi är en flexibel flyttfirma

Vi är en erfaren flyttfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Behöver du en flyttfirma i Danderyd eller flytthjälp i Nacka så står vi redo att hugga in och hjälpa dig. Vi sätter kunden i främsta rummet och vi håller rimliga priser för våra tjänster. Givetvis så kan du även använda Rut-avdraget när du anlitas oss som flytthjälp i Danderyd. Detta gör att du kan dra av halva kostnaden för vårt arbete – med ett tak på 75.000 kronor/år och person. Säg till innan så drar vi beloppet på fakturan.

Vi erbjuder trygga flyttar. Samtliga anställda är erfarna och har lång vana av att arbeta tillsammans. Det borgar för en snabb och effektiv flytt – även om det finns tyngre, mer otympliga saker i bohaget. Vi arbetar under försäkring och du kan välja i vilken mån du behöver oss som flytthjälp.

Vilken flytthjälp passar dig?

Vi är en flexibel flyttfirma i Danderyd som kan möta kundens behov, önskemål och krav på alla nivåer. Behöver du exempelvis hjälp även med packning så är det något vi gärna hjälper dig med. Vi har erfarna, skickliga packmästare i vår personalstyrka som kan ge dig en trygg och säker packning – utan risk att någonting går sönder.

En annan sak som vi erbjuder är magasinering. En flytt kan innebära att det blir saker som blir över och som inte får plats i den nya bostaden – men de kanske kommer till användning i framtiden? Där är vår magasinering en perfekt lösning som ger dig en möjlighet att både äta kakan och ha den kvar. Oavsett vilken typ av flytthjälp du behöver så är vi företaget för dig. Kontakta oss redan idag så sätter vi igång planeringen av din flytt.

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Danderyd med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Danderyd

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel