Anlita en kompetent flyttfirma på Ekerö

Dags att flytta? Vi hjälper dig gärna. Vi är erfaren flyttfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Ska du flytta till eller från Ekerö så är vi den flyttfirma du söker. Vi är erfarna, vi arbetar mot kunden och vi erbjuder vår flytthjälp till rimliga priser. Vi är, helt enkelt, din flyttfirma på Ekerö!

Att flytta är något som kräver planering. Ju bättre man planerar, desto färre blir överraskningarna. Många privatpersoner underskattar sin flytt. Man tror att det räcker med att packa kvällen innan och sedan sticka iväg utan några problem och där några vänner hjälper till med att bära det tyngsta bohaget. Det fungerar sällan och detta gör att flytten blir stressig, forcerad och irriterad.

Genom att planera så klarar man sig bättre och får en mer angenäm flytt framför sig. Packa under veckan som föregår flytten, skruva isär större möbler, åk ett par svängar till återvinningen och dubbelkolla flyttbilen/släpets tillgänglighet – det är några konkreta tips vi kan ge.

Trygg flytthjälp

Det enklaste sättet att få en perfekt, lugn och skön flytt är emellertid att anlita oss som flyttfirma på Ekerö. Vi har lång, gedigen erfarenhet och vi är ett sammansvetsat lag som har vana av att arbeta med varandra. Det senare gör skillnad då vi, genom vårt lagarbete, kan jobba mer effektivt – utan att för den sakens skull slarva.

Vi arbetar under försäkring och du kan givetvis också använda ditt rut-avdrag i samband med att du väljer oss som flytthjälp. Med ett årligt tak på 75.000 kronor så kan du dra av hälften av arbetskostnaden för din flytt. Säg till innna vilket personnummer som ska användas så ordnar vi resten – beloppet dras redan på fakturan.

Vi har många nöjda kunder och fina referenser. Det är ett bevis på att vårt sätt att arbeta som flyttfirma fungerar. Det är vi stolta över och vi sätter dig mer än gärna i kontakt med någon av dessa. Trygghet är viktigt vid en flytt – det är dina ägodelar som ska flyttas! – och referenser fungerar som en kvalitetsstämpel när du väljer flyttfirma på Ekerö. Vi hoppas givetvis att även ditt telefonnummer kommer att adderas till den gedigna lista över personer som rekommenderas oss i framtiden.

Vad behöver du hjälp med? Vi anpassar oss alltid efter kundens krav, behov och önskemål. Vi är en flexibel flyttfirma som alltid sätter kunden i första rummet. Välkommen!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Stockholm med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp Ekerö

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel