Pålitlig flyttfirma i Haninge

Dags att flytta i Haninge? Vi är en flyttfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd och vi kan utan tvekan vara den flytthjälp som ger dig möjligheten att få en enkel, effektiv och prisvärd flytt. Vi är den flyttfirma i Haninge du behöver och vi garanterar att du får den flytt du drömmer om.

Varför anlita oss som flyttfirma i Haninge? Vi har dels en väldigt lång erfarenhet av flyttar och vi vet att en flytt i Stockholm kräver en mer minutiös planering än vad en flytt i en annan, mindre stad gör. Dels så är vi även ett samspelt gäng. Detta borgar för en högre effektivitet där vanan av att arbeta tillsammans möjliggör ett högre tempo. Vi har alltid dessutom med en packmästare som optimerar utrymmet i flyttbilen.

En annan fördel med att använda oss som flyttfirma i Haninge är att du som kund går säker: vi arbetar under försäkring och du kan med gott samvete lämna ditt bohag i våra starka händer.

En flyttfirma som levererar

Priset är även det värt att nämna. Hos oss får du ett fast pris att räkna på och det tillkommer inga dolda avgifter. Givetvis så gäller Rut-avdraget om du anlitar oss som flytthjälp och det gör att du kan dra av halva kostnaden på din deklaration. Säg bara till innan så drar vi motsvarande belopp på fakturan.

Vi erbjuder även olika tilläggstjänster som vi vet är uppskattade av våra kunder. Har du en massa bohag som inte får plats i din nya bostad – men som du ändå vill ha kvar? I så fall kan vi erbjuda magasinering i våra lokaler. Detta är ett bra sätt om du exempelvis ska bo tillfälligt under en period – du har sålt bostaden och letar en ny medan du hyr – eller om du ska flytta ihop med en annan person.

Vi jobbar nära våra kunder. Det är viktigt att vi har en rak, öppen kommunikation där vi går igenom vad som ska bäras, var saker och ting ska stå samt om det exempelvis finns några otympliga, tyngre saker – eller värdefulla sådana som kan behöva flyttas separat. Ju mer vi vet innan, desto effektivare blir flytten i slutändan.

Referenser har vi gott om och det är ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Målet är att varje kund som anlitar oss som flyttfirma i slutändan ska vara villiga att rekommendera oss vidare. Hittills har vi lyckats bra med det målet. Blir du nästa kund som rekommenderar oss som flyttfirma i Haninge? Välkommen att kontakta oss redan idag!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Haninge med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Haninge

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel