Anlita en professionell flyttfirma på Kungsholmen

Letar du efter en pålitlig flyttfirma på Kungsholmen? Vi står redo att bistå dig med din flytt. Som en etablerad och professionell flyttfirma tar vi oss an uppdrag i hela Stockholm och dess omnejd, och vi står till tjänst för både privatpersoner och företag, oberoende av bohagets storlek.

Med vår djupa förankring och långa erfarenhet av flyttningar på Kungsholmen, sätter vi alltid dina behov i centrum. Du kan känna dig helt trygg med oss som din partner under flytten.

På Kungsholmen erbjuder vi en bred palett av flyttjänster. Om du önskar fullständig hjälp med packning och säker hantering av dina tillhörigheter, står vi till din tjänst. Behöver du enbart assistans med lyft och transport, medan du själv tar hand om packningen, så är även det inom ramen för våra tjänster. Vi skräddarsyr vår service efter just dina önskemål.

Kommunikation är avgörande för en smidig flytt. Genom att förstå omfattningen av ditt bohag, inklusive eventuella tunga eller svårhanterade objekt, kan vi skapa en skräddarsydd plan för din flytt. Detta möjliggör en effektivare process, vilket också återspeglas i våra konkurrenskraftiga priser som flyttfirma på Kungsholmen.

Effektiv och prisvärd flytthjälp på Kungsholmen

Vi erbjuder inte bara effektiv flytthjälp, utan också förmånliga priser. Glöm inte att du kan utnyttja ditt Rut-avdrag när du anlitar oss, vilket ger dig 50% rabatt på arbetskostnaden upp till ett personligt tak på 75.000 kronor årligen. Vi hanterar all nödvändig administration med Skatteverket för din bekvämlighet.

Din trygghet är vår prioritet, och vi är fullt försäkrade för att ge dig extra sinnesro. Skulle olyckan vara framme tar vi fullt ansvar. Dessutom erbjuder vi magasineringstjänster, perfekt för de tillhörigheter som inte får plats i det nya hemmet men som du inte vill skiljas från. All vår magasinering sker i säkra, uppvärmda och övervakade lokaler.

Din nästa flyttfirma på Kungsholmen

Referenser spelar en stor roll när du väljer flyttfirma, och vi är stolta över vår breda bas av nöjda kunder på Kungsholmen. Dessa referenser tjänar som ett bevis på vår kvalitet och engagemang. Vi ser fram emot att även du blir en del av vår krets av rekommenderade kunder.

Välkommen att kontakta oss för en smidig och trygg flytt på Kungsholmen!

icon_flytthjalp

Flyttfirma på Kungsholmen

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp på Kungsholmen

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp på Kungsholmen (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel