Flyttfirma Lidingö – Vi hjälper dig!

Ska du flytta? Vi är en erfaren flyttfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Behöver du en pålitlig flyttfirma på Lidingö så står vi redo att hjälpa dig med denna.

Genom åren har vi arbetat hårt med att skaffa oss nöjda kunder. En nöjd kund ger alltid ringar på vattnet och detta innebär att personen i fråga vill rekommendera oss vidare till andra. Vi har alltid som mål att kunden ska vara nöjd och att vi idag har så pass många referenser är ett bevis på att vårt sätt att arbeta också fungerar.

En flyttfirma på Lidingö med flera tjänster

Vi arbetar nära våra kunder. Anlitar du oss som flyttfirma på Lidingö så får du inget företag som kommer in och kör igång på måfå. Nyckeln till en lyckad flytt ligger i planeringen: hur mycket ska bäras, hur stort bohag handlar det om, finns det något tyngre föremål, finns det värdefulla saker som måste flyttas och transporteras separat – och kanske packas på ett bättre sätt? – och i vilken mån behöver du vår hjälp?

Det senare kan innebära att du väljer oss enbart för att bära och transportera eller att du väljer att anlita oss även för exempelvis packning. Vårt företag har packmästare som ser till att alla saker packas på ett säkert sätt.

Vi kan även, som ett tecken på våra mer skräddarsydda lösningar och tjänster, erbjuda magasinering. Finns det något i ditt bohag som inte får plats – men som du ändå vill ha kvar i din ägo – så är magasinering en perfekt lösning. Vi erbjuder säkra, övervakade, larmade och uppvärmda utrymmen där du kan välja hur länge du vill magasinera dina saker.

Som flyttfirma tar vi ansvar för miljön

Givetvis så är vi även försäkrade samt innehar yrekstrafiktillstånd. Vi tar ett ansvar gällande miljön och genom att packa flyttbilen på ett optimalt sätt samt att planera flytten in i minsta detalj för att slippa onödig körning så kan vi bidra till minskade avtryck på miljö och klimat. Vi är en flyttfirma på Lidingö som tar ansvar och som vill gå i bräschen för att även vår bransch ska bli renare.

Du kan anlita oss som din flytthjälp och använda Rut-avdraget för att få en ytterst prisvärd tjänst. Genom Rut så kan du dra av halva kostnaden för arbetet – med ett personligt, årligt tak på 75.000 kronor.

Låter jobbigt? Det enda du behöver göra är att meddela oss personnumret och sedan sköter vi resten. Vi drar beloppet redan på fakturan och sköter all administration med Skatteverket. Hur smidigt som helst. Kort sagt: vill du en flyttfirma på Lidingö som ser till att du direkt kan komma på plats i din nya bostad, påbörja ett nytt kapitel i livet med ett leende på läpparna? Ring oss redan idag så sätter vi igång planeringen!

icon_flytthjalp

Flyttfirma på Lidingö med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp på Lidingö

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel