Flyttfirma Nacka – Flytta med oss!

Ska du flytta till, från eller inom Nacka? Varför inte ta hjälp av oss! Vi är en professionell, erfaren flyttfirma i Nacka som åtar oss alla tänkbara uppdrag – stora såväl som små och där både företag och privatpersoner kan använda oss som flytthjälp.

Att anlita oss som flyttfirma är en garanti för en effektiv, prisvärd och trygg flytt. Vi ger dig chansen att komma på plats i den nya bostaden med ett leendet på läpparna och där du direkt kan påbörja det nya kapitlet i ditt liv.

Hur mycket hjälp behöver du? Vi är en flexibel flyttfirma som kan anpassa våra tjänster efter kundens önskemål, behov och krav. Att flytta med vår hjälp ger dig större valfrihet. Du kan välja att anlita oss enbart för transport och bärhjälp, men du kan även exempelvis inkludera packning som en tjänst.

Vid det senare så har vi alltid utbildade packmästare på plats som ser till att alla dina saker och tillhörigheter packas och emballeras på ett säkert sätt.

Fördelar med att välja oss som flytthjälp i Nacka

En annan populär tjänst som du kan välja med oss som din flyttfirma i Nacka är magasinering. Det är långt ifrån ovanligt att man får saker som, av någon anledning, inte får plats i den nya bostaden. Genom magasinering kan du spara detta till framtiden och du slipper göra dig av med sådant du egentligen vill ha kvar.

En perfekt lösning i samband med att man exempelvis flyttar ihop som par och ska dela två olika bohag till ett gemensamt. Eller om du flyttar från en större till en mindre bostad. Magasinering i vår regi sker i uppvärmda, övervakade och larmade lokaler. Ett rakt igenom tryggt – och samtidigt prisvärt – val.

Vi är registrerade för F-skatt och detta innebär att du kan använda Rut-avdraget då du anlitar oss som din flytthjälp. Detta innebär konkret att du kan dra av halva kostnaden för vårt arbete – med ett årligt tak på 75.000 kronor/person – och där vi sköter all kontakt med Skatteverket. Det har aldrig varit mer prisvärt att anlita en flyttfirma i Nacka än idag.

Vi arbetar under försäkring och vi arbetar alltid med ett mål i att skapa nöjda kunder. En nöjd kund är villig att rekommendera oss vidare. Att vi idag har så pass många referenser är ett kvitto på att vi levererar en tjänst av högsta kvalitet. Vi sätter dig givetvis i kontakt med någon av dessa om du vill veta mer om oss och av vad du kan förvänta dig när du anlitar oss som flyttfirma i Nacka. Välkommen!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Nacka med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Nacka

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel