Flyttfirma Östermalm – Anlita oss!

Dags att flytta på Östermalm? Anlita oss som din flytthjälp. Med oss som din flyttfirma på Östermalm så garanteras du en smidig och prisvärd flytt. Vi är lyhörda och flexibla och vi sätter alltid kunden i första rummet. Du är i säkra händer med oss som flytthjälp och du kan i lugn och ro – med ett leende på läpparna – fokusera på att komma på plats i den nya bostaden.

Varför välja oss som din flyttfirma på Östermalm? Vi tänkte rada upp några argument till detta här nedan, men innan dess så ska vi även nämna att vi är en flyttfirma som även kan erbjuda hjälp med magasinering. Har du för mycket saker i förhållande till storleken på den nya bostaden, eller om du är mellan två bostäder och behöver förvaring så är vår magasinering en utmärkt lösning. Du bestämmer själv hur länge du behöver utrymmet och hur stort detta ska vara. Allt sker i övervakade och uppvärmda lokaler, med rätt luftfuktighet.

Vi hjälper dig med en säker och trygg flytthjälp på Östermalm

Här kommer några av de fördelar du får av att anlita oss som din flyttfirma på Östermalm:

  • Erfarenhet. Vi har lång och gedigen erfarenhet av flyttbranschen och samtliga våra anställda är vana av att arbeta tillsammans. Oavsett storlek på bohaget, oavsett om det handlar om tyngre föremål eller om värdefulla sådana så levererar vi en tjänst av högsta kvalitet.
  • Rimliga priser. Vi är extremt effektiva vilket resulterar till låga flyttkostnader. Hos oss kommer inga dolda avgifter.  Givetvis kan du även använda ditt Rut-avdrag om du anlitar oss som din flytthjälp. Vi sköter all administration med Skatteverket.
  • Trygghet. Vi vill alltid erbjuda våra kunder trygghet. Vi lyssnar in och anpassar oss efter kundens önskemål, krav och behov. Vi arbetar mot försäkring och vill du veta mer om oss så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av alla våra referenser. Detta är ett kvitto på att vi har otroligt nöjda kunder. Vi hoppas givetvis att även du inom kort blir en av alla dem som står redo att rekommendera oss vidare. Målet är att du ska tipsa andra om oss som det givna valet som din flyttfirma på Östermalm.

icon_flytthjalp

Flyttfirma på Östermalm med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp på Östermalm

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel

flyttfirma östermalm

Frågor och svar för dig som funderar på att anlita oss som flyttfirma på Östermalm


Vad gör en flyttfirma?

Vi får ibland frågan om vad som gör oss till en bra flyttfirma och varför man som kund ska välja oss som professionell flytthjälp? Det finns några starka skäl till detta. Ett handlar om att vi är flexibla och att vi alltid anpassar oss till kundens behov. Vi arbetar effektivt och vi håller alltid priserna låga. Det är svårt att hitta en lika kvalitativ och heltäckande tjänst som de vi erbjuder.

Vi som flyttfirma på Östermalm kan hjälpa dig med en flytt från Karlaplan till Hjorthagen och vi kan lika gärna hjälpa dig att flytta från Östermalm till Nacka: vi åtar oss alla tänkbara uppdrag och vi gör det med samma fokus på att leverera kvalitet i varje led. Vi är helt enkelt ett flyttföretag som alltid sätter kunden i främsta rummet.

Vad gör en flyttfirma?

Vi får ofta olika frågor från privatpersoner som står inför att flytta. Det är naturligt och vi tänkte samla några av de vanligaste här nedan och svara på dessa. Vi hoppas att det ska räta ut en del frågetecken till rena utropstecken.

Vad kostar Pipers flyttfirma?

Vi håller väldigt låga priser i jämförelse med många av våra konkurrenter. Och: vi har, till skillnad mot många andra, alla tillstånd som krävs och försäkringar som täcker eventuella skador och olyckor.

Våra priser börjar från 595 kr/h för två man och en lastbil under vardagar och där du betalar 795 kr/h om du vill ha ytterligare en stark man. Skulle du behöva 4 man och lastbil så kostar det under vardagar 995 kronor/timme.

Vad ingår i flytthjälp på Östermalm?

På det stora hela bestämmer du det själv. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov. Vill du bara ha transport och bärning av ditt bohag så går det utmärkt – vill du även ha packning inkluderat så fungerar det lika bra. Vi kan även hjälpa dig med magasinering om du har det behovet.

Vi är en flyttfirma på Östermalm som sätter flexibilitet som ett nyckelord i vår verksamhet.

Hur långt i förväg ska man boka flyttfirma?

Det är alltid bra att boka på ett tidigt stadie för att säkerställa att vi inte har annat inplanerat. Ju snabbare, desto bättre. Men, vi brukar kunna hitta konstruktiva lösningar även om du är ute i sista sekund. Slå oss en signal så ser vi över hur vi kan hjälpa dig med din flytt!

Hur många flyttkartonger går det åt?

En klassisk fråga som många privatpersoner ställer i samband med en flytt. Man brukar räkna med att det krävs en flyttkartong per kvadratmeter och faktum är att detta stämmer ganska bra.

Ska du flytta från en 50 kvm stor bostad så kommer du att behöva ungefär 50 flyttkartonger. Men, det handlar givetvis också om hur pass många saker du har. Ta gärna i lite extra. Några fler flyttkartonger skadar inte.