Välj oss som flyttfirma på Södermalm

Ska du flytta inom Stockholm? Vi är en flyttfirma som åtar oss uppdrag över hela Storstockholm med omnejd. Vi är den flyttfirma på Södermalm som gör din flytt smidig, enkel och som ger dig en möjlighet att komma på plats i den nya bostaden med ett leende på läpparna. Exakt så man vill påbörja det nya kapitlet i livet.

Att flytta innebär att man måste ha en gedigen planering. Detta i synnerhet om flytten sker i en så pass stor stad som Stockholm. Utöver det mer givna – packa alla dina saker, säga upp abonnemang och dubbelkolla hemförsäkringen – så måste du även hyra flyttbil, köpa flyttkartonger, hitta vänner som är villiga att offra en helg för din skull samt planera både körning och bärande av allt bohag. En flytt är påfrestande – både mentalt och rent fysiskt – och som pricken över I:et så ska även en flyttstädning genomföras. Har du den tid som krävs?

En heltäckande flyttfirma

Det enkla sättet att flytta är att kontakta oss. Vi är en flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företag att flytta alla saker från punkt A till punkt B och vi gör detta på ett flexibelt sätt där du som kund kan skräddarsy din tjänst. Behöver du exempelvis hjälp även med att packa allt ditt bohag på ett säkert sätt så är detta inget problem.

Behöver du hjälp med magasinering så har vi uppvärmda, övervakade och larmade lokaler redo. Det senare är en perfekt lösning för dig som, så att säga, är mellan två bostäder och kanske sålt en lägenhet och väntar på inflyttning i nästa. Magasinering fungerar även utmärkt då två hushåll ska bli ett och där ni gemensamt ska samsas om hur inredningen ska se ut. Ni väljer själva hur mycket utrymme som behövs och hur pass länge er magasinering ska ske. Vi är mer än bara en flytthjälp: vi är en heltäckande flyttfirma på Södermalm.

Vi håller rimliga priser för våra tjänster. Du får ett fast pris och det håller vi oss till. Givetvis så kan du använda ditt Rut-avdrag med oss som din flyttfirma på Södermalm. Säg bara till innan så drar vi beloppet redan på den faktura du erhåller. Vi sköter all administration med Skatteverket och det enda vi behöver är ditt personnummer. Med oss som flytthjälp så garanteras du en enkel, bekväm och smärtfri flytt. Vänd blad och börja ett nytt kapitel i livet med oss!

icon_flytthjalp

Flyttfirma på Södermalm med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp på Södermalm

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel

flyttfirma södermalm

Ytterligare information om oss som flyttfirma på Södermalm


Vad kostar Pipers flyttfirma?

Att anlita oss är att välja kvalitet till väldigt låga priser. Vi håller lägre priser än vad de flesta av våra konkurrenter gör och vi gör detta utan att tumma på de anställdas arbetsvillkor, på exempelvis försäkringar eller olika tillstånd.

Vi är en rakt igenom bra flyttfirma på Södermalm som har priser som sträcker sig från 595 kronor i timmen och uppåt.

Det lägsta priset ger dig 2 man + lastbil, men du kan givetvis välja att addera ytterligare en gubbe – till ett pris om 795 kr/h – eller ytterligare en och då till priset 995 kr/h. Det är svårslaget, det garanterar vi.

Svar på vanliga frågor om flytten

Här nedan tänkte vi svara på några av de vanliga frågor som folk ställer till oss som flyttfirma på Södermalm.

Vi kan direkt säga följande: vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och detta oavsett storlek på bohag eller avstånd. Ska du flytta från Mariatorget till Hammarby Sjöstad så är det inga problem – och detsamma gäller om du ska flytta från Medborgarplatsen till Solna: vi gör jobbet utan krusiduller!

Med det sagt – här är de vanliga frågor som vi som professionell flytthjälp stöter på:

Vad ingår i flytthjälp på Södermalm?

Vi brukar svara med en motfråga: vad vill du ska ingå? Vi kan hjälpa våra kunder med det mesta. Utöver att bära och transportera möbler och bohag så kan du även inkludera exempelvis packning och magasinering om du anlitar oss.

Vi kan även ta oss riktiga utmaningar så tveka inte om du har något riktigt tungt och otympligt som behöver bäras. Vi fixar det!

Hur långt i förväg ska man boka flyttfirma?

Vi kan ta oss an även akuta ärenden på Södermalm och lösa de mesta problem som dyker upp – även de med kort varsel. Men, det bästa är att boka in oss på ett tidigt stadie. Ring oss direkt när du valt flyttdatum så lägger vi in dig i kalendern.

Hur många flyttkartonger går det åt?

Det mesta handlar naturligtvis om hur pass mycket saker du har och hur pass stort bohag som ska flyttas. Och – givet – hur pass skicklig du är att packa. Men, det finns ett litet knep som förenklar att räkna på kartonger kontra bohag.

Räkna med en kartong per kvm och du får ett nummer som faktiskt brukar stämma ganska bra överens med verkligheten. Ta gärna i lite i överkant dock, ett par extra kartonger är alltid bra att ha.