Flyttfirma Sollentuna

Ska du flytta och vill göra det med professionell hjälp vid din sida så är vi redo att hjälpa dig. Vi är en erfaren flyttfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd och vi hjälper både privatpersoner och företag med olika flyttuppdrag. Stora som små. Vårt mål är att skapa nöjda kunder och anlitar du oss som flyttfirma i Sollentuna så får du en partner som jobbar hårt för att du ska kunna påbörja det nya kapitlet i ditt liv på bästa sätt.

Vi vet att flyttbranschen i Stockholm har ett lite sämre rykte. Det vill vi ändra på. Som flyttfirma i Sollentuna så sätter vi alltid kunden i första rummet och vi jobbar alltid för att dina önskemål, krav och behov tillgodoses. Viktigt är därför att vi har en rak och öppen kommunikation oss emellan.

Hur mycket ska flyttas? När ska flytten ske? Finns det något tungt som kan behöva monteras ner innan? Behöver du hjälp med att packa alla tillhörigheter eller ska vi bara agera flytthjälp genom att bära och transportera? Finns det värdefulla saker som kräver extra mycket omsorg? Ju mer vi vet innan, desto effektivare och säkrare kan vi jobba.

Fördelar med att välja PIPERS som flyttfirma i Sollentuna

När du väljer oss som din nästa flyttfirma kan du räkna med:

  • Detaljerad planering. Vi börjar varje uppdrag med att förstå exakt vad som behöver flyttas, tidpunkter, samt eventuella speciella krav som tunga föremål eller värdefulla ägodelar.
  • Flexibilitet. Vare sig du behöver helhjälp med packning, bärhjälp eller bara transport, anpassar vi våra tjänster för att matcha dina önskemål.
  • Specialiserad hantering. För värdefulla och ömtåliga föremål, tillhandahåller vi expertpackning och hantering för att säkerställa att allt når sitt nya hem i perfekt skick.

Anlita oss som flyttfirma i Sollentuna med Rut

Våra priser är rimliga och du kan dessutom använda ditt Rut-avdrag för att få ännu lite bättre villkor. Rut-avdraget möjliggör för dig att anlita oss som flyttfirma i Sollentuna och där du sedan drar av halva kostnaden för arbete på din deklaration. Det enda du behöver göra är att säga till innan samt ge oss ditt personnummer: resten sköter vi och vi drar beloppet redan på den faktura du erhåller. Smidigt, eller hur?

Magasinering kan vara nödvändigt i samband med en flytt. Det finns nästan alltid saker som inte riktigt passar in i den nya bostaden – men som man ändå vill ha kvar. Ni kanske är två stycken hushåll som ska flytta ihop och skapa ett gemensamt bohag? Där kan magasinering vara en perfekt lösning. Vi erbjuder denna tjänst och hos oss hyr du utrymme i uppvärmda, övervakade och larmade lokaler. Det är säkert och tryggt att välja oss även i denna fråga.

Flyttfirma som kan Sollentuna

Vi är en flyttfirma som kan vägarna i Stockholm och Sollentuna. Detta ger dig en möjlighet att välja en flytthjälp som ger dig en effektiv flytt där du snabbt ser ditt bohag förflyttas mellan punkt A och punkt B, utan några onödiga stopp eller uppehåll. Med oss som flytthjälp får du exakt det du vill ha: en säker, trygg och prisvärd flytt. Välkommen!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Sollentuna med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Sollentuna

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel