Flyttfirma Solna – Anlita oss!

Vi är en flyttfirma i Solna som alltid arbetar med kunden i främsta rummet. Vi vet att en flytt i Stockholm kräver det lilla extra och att det kan vara ett mentalt påfrestande projekt. Genom att anlita oss som flyttfirma i Solna så garanteras du en smidig, effektiv och prisvärd flytt där du kan fokusera på det viktiga: att komma in i den nya bostaden med en positiv känsla i kroppen.

Vi arbetar för våra kunder. Konkret så innebär detta att vi alltid är flexibla och anpassningsbara. Vi kan anpassa oss efter dina behov. Behöver du hjälp med att packa allt ditt bohag så är detta något vi kan åta oss utan några problem. Vi har alltid en packmästare som dels ser till att allt packas rätt och har rätt emballage, men som även ser till att utrymmet i bilen maximeras – något som ger effektivare flyttar där vi slipper åka en massa gånger fram och tillbaka i onödan.

Det senare minskar även våra avtryck på klimat och miljö – en fråga som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Givetvis kan du även anlita oss enbart som flytthjälp där vi bär – och transporterar – dina redan packade kartonger. Som sagt: vi anpassar oss efter dina behov fullt ut.

Fördelar med oss som flyttfirma i Solna

Nytt sedan några år tillbaka är att Rut-avdraget kan användas för flytthjälp. Detta i en något modifierad version, men där du som privatperson kan dra av halva kostnaden för arbetet då du anlitar oss som din flyttfirma i Solna. Detta med ett årligt tak på 75.000 kronor/person. Det enda du behöver göra är att säga vilket personnummer som ska användas. Resten sköter vi och det innebär att exempelvis beloppet motsvarande vårt arbete dras redan på fakturan.

En annan fördel med att anlita oss som flyttfirma i Solna är att vi kan hjälpa dig med magasinering. En flytt kan innebära att en massa saker plötsligt inte får plats i den nya bostaden. Det är exempelvis inte ovanligt att se detta fenomen i samband med att två personer flyttar ihop och ska skapa ett gemensamt bohag. Det kan även ske i samband med att en bostadsförsäljning skett och där man som säljare letar efter en ny bostad medan man bor hos vänner. Magasinering i det läget är en ultimat lösning. Hos oss sker alla magasinering i varma lokaler som övervakas och är larmade. Dina saker är i trygga händer.

Trygghet är för övrigt ett ord som genomsyrar vår verksamhet som flyttfirma i Solna. Vi arbetar under försäkring och vi vi tar alltid ansvar om någonting oförutsett skulle inträffa. Vi sköter din flytt så att du kan fokusera på annat!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Solna med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Solna

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel