Flyttfirma Sundbyberg – Anlita oss!

Vi är en flyttfirma som hjälper privatpersoner och företag med flyttar över hela Stockholm med omnejd. Behöver du en flyttfirma för din flytt i Sundbyberg så är vi redo att rycka in och hjälpa dig. Alltid med fasta, låga priser. Alltid med professionalism och alltid med dig som kund – och dina behov – i första rummet. Vi är den flyttfirma i Sundbyberg du behöver för att enkelt och smidigt komma på plats i den nya bostaden. Välkommen!

Varför välja oss som din flyttfirma i Sundbyberg? Vi är väl medvetna om att vi är verksamma i en väldigt konkurrensutsatt bransch. Det finns hur många flyttföretag som helst i Stockholm och som kund så kan du också välja och vraka mellan all professionell flytthjälp som finns.

En flyttfirma i Sundbyberg som tar ansvar

Många flyttföretag tar inte ansvar för sitt slarv. Vi är en flyttfirma i Sundbyberg som håller det vi lovar. Vi flyttar säkert och effektivt. Alla anställda har lång, gedigen erfarenhet av flyttar och en vana av att arbeta tillsammans. Utöver detta så har vi alltid packmästare på plats för att ytterligare både säkra och effektivisera flytten. Om någonting skulle hända så har vi försäkring. Vi är, kort och gott, en flyttfirma som du kan lita på.

Det visar också vår stora referensbank. Vi arbetar hårt med att skaffa oss nöjda kunder som är villiga att rekommendera oss vidare. Du som kund kan med fördel kontakta någon av dessa för att veta mer om oss och vad du kan förvänta dig med vårt företag som flytthjälp. Referenser är en kvalitetsstämpel och vi är ytterst stolta över att ha så pass många som står villiga att ge oss en tumme upp.

Som flyttfirma så kan vi även erbjuda andra tjänster utöver att bära och transportera ditt bohag. Behöver du hjälp med att packa alla dina tillhörigheter på ett säkert sätt så ställer vi upp och hjälper dig.

Vi kan även erbjuda magasinering i samband med en flytt. Du kanske har saker som inte får plats i den nya bostaden, men som du vill ha kvar för framtiden? Magasinering hos oss sker i uppvärmda och larmade lokaler och precis så länge du själv vill. Givetvis så kan du som privatpersoner välja att använda ditt Rut-avdrag när du anlitar oss som flyttfirma i Sundbyberg. Säg bara till innan så drar vi beloppet redan på fakturan. Med oss som flytthjälp får du den smidigaste flytt du kan tänka dig!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Sundbyberg med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Sundbyberg

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel