Anlita en professionell flyttfirma i Täby

Behöver du en flyttfirma i Täby? I så fall så står vi redo att hjälpa dig. Vi är en professionell flyttfirma som åtar oss uppdrag över hela Stockholm med omnejd och som hjälper både privatpersoner och företag att flytta – oavsett storleken på bohaget.

Vi har lång gedigen erfarenhet som flyttfirma i Täby och vi sätter alltid våra kunders behov i första rummet. Du är i trygga händer med oss som din flytthjälp.

Som flyttfirma i Täby så kan vi hjälpa dig med det mesta som rör flytten. Vill du ha hjälp med att packa och säkra alla dina tillhörigheter så hjälper vi dig med det. Behöver du hjälp med att bära och transportera bohaget – men där du packar på egen hand – så är detta inga problem. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov.

Nyckeln är att kommunicera. Genom att vi vet vad som ska flyttas, hur mycket saker det handlar om samt om det exempelvis finns tyngre och mer svårflyttade föremål så kan vi lägga upp planerna utifrån den givna informationen. Det gör att vi kan erbjuda en effektivare flytt och det är av den anledningen vi kan erbjuda så pass förmånliga priser som flyttfirma i Täby.

Vi erbjuder effektiv flytthjälp till bra priser

Angående priserna så kan du även använda ditt rut-avdrag när du anlitar oss. Detta innebär mer konkret att du säger till oss innan och att vi sedan sköter all administration med Skatteverket. Rut ger dig 50% rabatt på arbetskostnaden – detta med ett årligt och personligt tak på 75.000 kronor.

Vi arbetar under försäkring och det ger dig en extra trygghet. Är olyckan framme så tar vi ansvar. Vi kan även erbjuda magasinering i samband med en flytt. Har du någonting som inte får plats – men som du heller inte vill slänga bort – så är magasinering ett utmärkt sätt att både äta- och ha kvar kakan. All magasinering sker i uppvärmda och övervakade lokaler.

Referenser är viktiga och vi kan utan tvekan sätta dig i kontakt med sådana om du vill veta mer om oss. Vi har genom åren skaffat oss en stor bas med referenser i form av nöjda kunder. Dessa är ett kvalitetsbevis och givetvis så hoppas vi att även du i framtiden vill rekommendera oss som flyttfirma i Täby.

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Täby med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Täby

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel