Anlita en professionell flyttfirma i Tyresö

Dags att flytta? Vi är en flyttfirma i Tyresö som åtar oss alla tänkbara flyttuppdrag i Stockholm med omnejd. Genom att anlita oss så garanteras du en säker, effektiv och prisvärd flytt. Vi ger dig en enkel resa fram till det nya kapitlet i ditt liv och du kan själv välja i vilken mån du behöver våra tjänster.

Handlar det om att du vill att vi sköter allt – från packning, bärning av bohag och vidare till transport – så är det inga problem för oss. Vi du enbart ha hjälp med att bära och transportera så är givetvis även detta något vi gärna hjälper dig med.

Vi är en flyttfirma i Tyresö som alltid arbetar för våra kunder och som alltid ser till att dina specifika krav, önskemål och behov sätts i första rummet. Kommunikation oss emellan är alltid viktig.

Varför välja Pipers som din flyttfirma i Tyresö?

Det finns många fördelar med att välja oss när du behöver flytthjälp:

  • Lokal kunskap. Vår erfarenhet av flyttar inom och runt Tyresö betyder att vi är väl förberedda på de specifika utmaningar som kan uppstå, vare sig det handlar om smala vägar, begränsad parkering eller transporter till och från skärgården.
  • Anpassade lösningar. Vi erbjuder skräddarsydda flyttlösningar som tar hänsyn till just dina behov och önskemål, oavsett om du bor i lägenhet, villa eller radhus.
  • Hållbarhet och ansvar. Vi är engagerade i hållbara flyttlösningar och strävar efter att minska miljöpåverkan genom noggrant planerade rutter och effektiv användning av förpackningsmaterial.

En säker flytthjälp som gör skillnad

För att vi ska kunna arbeta effektivt och utan problem så är det viktigt att vi vet ungefär hur stort bohag det handlar om, om det exempelvis finns något som väger mycket – eller som är otympligt – eller om det finns några föremål som behöver packas och bäras med större försiktighet.

Ju mer vi vet innan en flytt, desto säkrare och mer effektiv blir den att slutföra. Kommunikation mellan oss som utförare och dig som beställare är A och O i den här frågan.

Finns det något som inte får plats i samband med din flytt? Något som du inte vill göra dig av med? I så fall kan du välja vår tjänst magasinering. Vi erbjuder magasinering i uppvärmda, övervakade och larmade lokaler där du själv bestämmer hur mycket – och hur länge – dina saker ska vara kvar.

En perfekt lösning för dig som är mellan bostäder eller för er som ska flytta ihop och har två bohag som ska förvandlas till ett gemensamt. Vi är mer än bara flytthjälp – vi är en heltäckande flyttfirma i Tyresö som kan hjälpa med alla problem som uppstår i samband med en flytt. Välkommen att kontakta oss redan idag!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Tyresö med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Tyresö

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel