Flyttfirma Värmdö

Behöver du hjälp av en professionell flyttfirma på Värmdö? Vi har lång erfarenhet och som flyttfirma så sätter vi alltid kunden i första rummet. Att flytta ställer normalt höga krav på planering. Att flytta inom Stockholm ställer ännu lite högre krav. Missar man någonting i denna planering så finns en risk i att man inte hinner med det som man tänkt och räknat på.

Genom att anlita oss som din flyttfirma så går du säker: vi sköter allt med din flytt och ger dig en möjlighet att komma på plats i den nya bostaden med en positiv känsla i kroppen. Precis som det ska vara.

Anlitar du oss som flytthjälp så får du alltid ett fast pris och du får en partner som verkligen håller högsta kvalitet. Vi jobbar alltid för våra kunder och vi är kända för vår flexibilitet: behöver du någonting speciellt eller vill addera någon extra tjänst så är vi aldrig omöjliga. Du kan exempelvis anlita oss även för packning av allt ditt bohag och genom detta slippa allting med flytten.

Våra anställda har lång vana av packning och emballering: det gör att dina saker kommer fram i ett stycke. Sedan några år tillbaka är det även möjligt att använda Rut-avdraget i samband med en flytt. Detta innebär att du kan dra av halva kostnaden för arbetet: vi drar dessutom beloppet motsvarande rut redan på fakturan du erhåller. Säg bara till innan – och ge oss ditt personnummer – så sköter vi all kontakt med Skatteverket.

Magasinering och säker flytthjälp – din flyttfirma på Värmdö

En annan tjänst som vi erbjuder är magasinering. Det är en bra lösning för dig som har lite för mycket bohag och lite för lite plats i den nya bostaden – eller för dig som ska flytta ihop med en partner och behöver förvandla två olika bohag till ett gemensamt. Vår magasin sker alltid i larmade och uppvärmda lokaler. Det är en trygghet för dig som kund.

En annan trygghet är det faktum att vi tar vårt ansvar och att vi är försäkrade. Är olyckan framme så behöver du inte vara orolig. Med oss som din flyttfirma på Värmdö får du en säker, trygg och enkel väg mot det nya kapitlet i ditt liv. Vi hjälper dig gärna att vända blad och vara med dig på resan mot det nya livet. Välkommen att kontakta oss redan idag!

icon_flytthjalp

Flyttfirma på Värmdö med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp på Värmdö

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel