Magasinering

PIPERS har ett exklusivt samarbete med Pelican Self Storage Kungsholmen.

Anläggningen ligger centralt på Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm vilket innebär att det är enkelt att ta sig dit med både buss och tunnelbana. Det är också smidigt att besöka Pelican Kungsholmen med bil/flyttbil tack vare deras stora lastzon.

Pelican Self Storage erbjuder fräscha förråd i olika storlekar samt klimatanpassad vinkällare. Du har tillgång till ditt förråd alla dagar om året mellan 05.30-00.00 tack vare en personlig accessbricka och lås. Säkerheten är hög för alla förråd med övervakningskameror, loggsystem och rörelselarm. Det är även möjligt att hyra en konferenslokal med 14 sittplatser, utrustad med kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och två diskmaskiner. För företagskunder har vi dessutom varumottagning på vardagar mellan 10–17 för extra bekvämlighet.

Tillsammans underlättar vi för er så flytten blir så smidigt som möjlig. Tala med oss så förmedlar vi kontakt med Pelican Self Storage och hjälper er att hitta ett passande förråd i rätt storlek.

Pelican Self Storage driver även en välsorterad flyttbutik i anslutning till förråden. Här hittar du allt från flyttkartonger och flyttgarderober till sofföverdrag och bubbelplast.