Om PIPERS

Stockholms mest prisvärda & trevliga flyttfirma

PIPERS är flyttfirman med det där lilla extra, ledorden är kvalitet, trygghet samt service. Vi som jobbar och driver flyttfirman PIPERS har varit i flyttbranschen sen 2003, vilket gör oss till extremt kostnadseffektiva och kvalitetssäkra.

Vi är ett kundcentrerat företag med hög servicenivå och stor flexibilitet. Vi utgår från Kungsholmen i Stockholm där vi också har vårt kontor. Varmt välkomna till oss på PIPERS.

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi kan tillsammans skräddarsy en helhetslösning för era flyttbehov, där vi skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag.

PIPERS har över 10 års branschvana med olika typer av flyttuppdrag vilket gör oss kunniga inom flyttsektorn, inget uppdrag är för litet eller för stort. Med PIPERS kommer det garanterat att kännas både tryggt och enkelt att flytta.

Från och med 1 augusti 2016 så ingår även flytttjänster i RUT-avdraget för privatpersoner, du får som privatperson göra RUT-avdrag för flytten upp till 75.000 kr per vuxen som flyttar. För personer över 65 år är taket 50.000 kr per år. RUT-avdraget är på 50% av flytten.

Det är viktigt att du meddelar oss i samband med bokningen vilket personnummer som flytten ska belastas för avdraget.

  • Flytt av bohag mellan bostäder.
  • Flytt av bohag till och från magasinering, förutsatt att magasineringen sker under en kortare period och ingår som ett led i flytten.
  • Packning och uppackning.
  • Lastning, lossning eller annat iordningställande för transport.
  • Arbetstiden för transporten.

Däremot ger inte kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinhyra rätt till rutavdrag. Det innebär att arbetskostnaden måste särredovisas på flyttfirmans faktura.

Anders Bergman, PIPERS

Kontakta oss

Tel: +46 (0) 8 445 67 00
E-post: info@pipers.se
Adress: Pipersgatan 3, 112 24 Stockholm

ÖPPETTIDER FÖR BOKNING
PER TELEFON OCH E-POST

Måndag-Fredag 08.00-17.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

VILL NI BESÖKA KONTORET
Boka gärna tid för att besöka kontoret, så att vi säkert är på plats. Lunchstängt mellan 12.00-13.00