Partners

När det är dags för att flytta och byta bostad så är det mycket att tänka på. Du har många bollar i luften och då kan det verkligen vara skönt att få lite avlastning. Här följer några företag som vi på PIPERS rekommenderar.

Pelican Self Storage

PIPERS har ett exklusivt samarbete med Pelican Self Storage Kungsholmen.

Anläggningen ligger centralt på Fridhemsplan på Kungsholmen i Stockholm och erbjuder fräscha förråd i olika storlekar samt tempererad vinkällare. Du har tillgång till ditt förråd alla dagar om året mellan 05.30-00.00 tack vare en personlig accessbricka och lås. Säkerheten är hög för alla förråd med övervakningskameror, loggsystem och rörelselarm.

Tillsammans underlättar vi för er så flytten blir så smidigt som möjlig. Tala med oss så förmedlar vi kontakt med Pelican Self Storage och hjälper er att hitta ett passande förråd i rätt storlek.

Homestyling

Vi har samarbete med Miss Elin

Homestylingföretaget Miss Elin har lång erfarenhet och utbildning inom design och inredning. Vi är vana vid att arbeta i den privata miljö som ditt hem utgör. 

Vi strävar alltid efter att möta kundens behov och önskemål. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar som kund, både vad gäller bemötande och resultat.

Mäklare

Vi samarbetar med duktiga mäklare som vi varmt kan rekommendera, beroende på vart du bor kopplar vi samman dig med din lokala mäklare för bästa service.

Flyttstädning

PIPERS samarbetar med städföretaget Sunbright

När du har flyttat så är det dags för flyttstädning av din bostad, även här har vi noga valt ut en samarbetspartner som tillhandahåller allt inom städhjälp.

Sunbright Superclean är ett flexibelt och driftigt städföretag med stor erfarenhet av städning till privatpersoner och företag i hela Stockholm med omnejd. Vi strävar alltid efter att du som kund ska vara nöjd med kvaliteten på vår städhjälp och erbjuder därför städning med 100% kvalitetsgaranti.

För mer info kontakta oss.

Varför välja Pipers?

 • Kostnadseffektiva

  Vi jobbar effektivt och håller ett högt arbetstempo.

 • 10 års branschvana

  Vi är ett tryggt företag med stor kunskap och smarta flyttlösningar.

 • Bästa servicen

  Vi ger garanterat 110% av oss för att underlätta er flytt.

 • Prisvärda

  Du får mycket arbetskraft för en mindre peng.

 • Trevlig personal

  Vi håller hög servicenivå och tar väl hand om våra kunder.