Anlita en trygg flyttfirma i Södertälje

Ska du flytta? Svensken flyttar i genomsnitt elva gånger under en livstid. Hur många flyttar har du gjort – och hur många har du kvar att göra? För många så blir en flytt en ren mardröm där man tänker att man nästa gång ska anlita en flyttfirma. Är du på den nivån?

Vi är den flyttfirma i Södertälje som du behöver. Vi har lång erfarenhet och vi kan hjälpa dig oavsett om du är en privatperson, ett företag och om det handlar om en större eller en lite mindre flytt. Vi behandlar alla våra uppdrag med samma seriositet och med samma mål: att du som kund ska vara nöjd och villig att rekommendera oss vidare till andra.

Vi åtar oss uppdrag över hela Stockholm och över hela Mälardalen. Bor du i – eller ska flytta till – Södertälje så är vi den flyttfirma som du med fördel kan anlita. Vi jobbar alltid med kunden i centrum och vi planerar alltid flytten ner på detaljnivå i syfte att effektivisera och därigenom kunna erbjuda en billigare tjänst – där slitaget på miljön även blir mindre som en följd av färre resor mellan punkt A och punkt B. Som flyttfirma i Södertälje så vet vi att vi kan göra skillnad.

Vi är en säker flytthjälp

I grunden handlar en flytt om någonting positivt. Du bryter upp, du vänder blad och påbörjar ett nytt kapitel i livet. Genom att anlita oss som flytthjälp så behåller du denna positiva känsla genom hela din flytt och kan direkt börja installera dig i den nya bostaden med ett leende på läpparna.

Vi jobbar alltid med fasta priser och under försäkring. Är olyckan framme så tar vi ansvar – detta till skillnad mot hur många av våra konkurrenter agerar i liknande situationer. Givetvis kan du även använda Rut-avdraget i samband med att du anlitar oss som din flyttfirma i Södertälje. Genom detta kan du dra av 50% av den totala kostnaden för arbetet – med ett personligt och årligt tak på 75.000 kronor. Säg bara till innan så drar vi det motsvarande beloppet redan på fakturan. Vi behöver bara ditt personnummer och sköter all kontakt och administration med Skatteverket.

Vill du veta mer om oss? I så fall så sätter vi dig gärna i kontakt med någon/några av våra referenser. Som sagt: målet med en flytt är att få en nöjd kund som rekommenderar oss vidare. Att vi idag har så många fina referenser är ett bevis på att vi lyckats bra med detta mål. Genom att kontakta en referens så får du en bättre bild av vad du kan förvänta dig av oss och du får genom detta en trygghet i att vi är en säker flytthjälp för just dig. Välkommen att kontakta oss redan idag!

icon_flytthjalp

Flyttfirma i Södertälje med omnejd

Vår bas är på Kungsholmen i Stockholm, vilket innebär att vi har flest flyttar innanför tullarna. Men vi utför även flyttuppdrag i hela Stockholmsregionen samt övriga Sverige. LÄS MER »

Boka tid och plats för flytt

Här hittar du vårt bokningsformulär, fyll i dina uppgifter samt information om när du vill flytta och en kort beskrivning av ert bohag. LÄS MER »

Vanliga frågor om flytthjälp i Södertälje

Här hittar du våra vanliga frågor och svar. Vi uppdaterar sidan varje vecka utifrån vanliga frågor som vi får in via telefon och e-post gällande flytthjälp Stockholm. LÄS MER »

PIPERS levererar din flytthjälp med RUT-avdrag

Vi skräddarsyr en helhetslösning för era flyttbehov och skapar ett optimalt upplägg för packhjälp, montering, flyttransport samt uppackning på den nya adressen. Vi hjälper även till vid magasinering av ert bohag. LÄS MER »

Priser för flytthjälp i Vasastan (samtliga priser är inkl moms & RUT-avdrag)

100% FÖRSÄKRAT

Dina ägodelar är säkra hos oss

TRAFIKTILLSTÅND

Vi har alla tillstånd som krävs

BETALALTERNATIV

Betala med Swish eller Faktura

F-SKATTSEDEL

PIPERS har F-skattsedel